Tot va començar per la curiositat que sentia de petit al veure les càmeres que hi havia a casa els avis. Em podia passar hores intentant desxifrar com funcionaven i per què servien tants botons i números. Recordo que va arribar un nadal i amb ell un regal que mai oblidaré, la meva primera càmera. Des de llavors vaig entendre que això de la fotografia va més enllà d’un simple click, que alguns es pensen. El fet de poder captar moments únics em feia sentir amb el super-heroi de la família. I així va ser com click rere click va aparèixer la meva passió que fins a dia d’avui no deixo de lluitar per a poder arribar a ser un bon fotògraf, cosa que a l’avi, un amateur de la fotografia n’estic segur que li agradaria veure com el seu net ha tret la pols d’aquelles antigues càmeres per anar seguint un camí dins aquest camp artístic.

   Arrel de tota la motivació vaig començar a realitzar alguns cursos fotogràfics per iniciar-me, fins que vaig arribar a l’Escola d’ART d’Olot, on allà em van obrir els ulls i vaig entendre que era el fet de valorar la fotografia. No es tant el fet de buscar la fotografia bonica i perfecte, si no poder-nos expressar amb ella.

   En aquesta escola hi guardo milers de moments, companys, un professorat que mai oblidaré el qual ens feia ser constants a valorar l’art i a nosaltres mateixos.

   I així és com sóc, si vols saber més de mi, envia’m un correu o anem a fer un cafè!

    

   “Amad el arte, entre todas las mentiras es la menos mentirosa.” Gustave flaubert